Jurgen Klopp este un antrenor fericit, tehnicianul reusind sa o duca pe Borussia pana in finala Champions League. "Sunt foarte mandru de jucatorii mei. Nu suntem favoriti in finala, iar asta este perfect", a declarat Klopp dupa meciul Real Madrid - Borussia, 2-0.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Este foarte adevarat ca Real este un club mai mare si o echipa mai buna. Dar acum am fost egali si noi am ajuns in finala. In ultimele zece minute, mi-am spus ca, daca Dumnezeu vrea, vom merge in finala. A fost un meci nebun si din primele minute jucatorii Realului au facut multe lucruri pentru ca arbitrul sa fluiere in favoarea lor.

Ramos putea face ce vrea cu Lewandowski: merita cel putin sapte cartonase galbene. Si m-am gandit asa: daca Lewandowski este capabil sa ramana atat de calm, inseamna ca ne putem califica. Pot intelege ca Mourinho spune ca Hummels merita eliminarea pentru un hent pe care nu l-am vazut, dar trebuie sa fim cinstiti si sa spunem ca si noi am putea gasi faulturi imaginare, insa suntem finalisti si meritam.

Sunt atat de mandru de jucatorii mei. Fundasii au fost impecabili. Mergem pe Wembley. Nu suntem favoriti si este perfect pentru noi", a declarat Jurgen Klopp, la finalul partidei cu Real Madrid, conform Mediafax.

Real Madrid - Borussia 2-0 (in tur 1-4)

(Benzema 83', Ramos 88').