Tehnicianul Jose Mourinho s-a declarat dezamagit de eliminarea formatiei Real Madrid in semifinalele Ligii Campionilor, afirmand ca jucatorii sai au evoluat foarte bine in returul cu Borussia Dortmund, potrivit Mediafax.

"Este o dezamagire in ceea ce priveste primul meci. Acum am facut o partida buna. Am avut ocazii, suntem mai buni ca ei. Asta este viata, nu poti castiga de fiecare data. Am castigat de doua ori Liga Campionilor, mi-ar fi placut sa o castig si pe a treia. In ceea ce priveste viitorul meu, nimic nu s-a decis", a declarat Jose Mourinho la BeInsport.

De cealalta parte, mijlocasul echipei Borussia Dortmund, Kevin Grosskreutz, a declarat, marti seara, ca inca nu poate sa creada ca va juca finala Ligii Campionilor, dupa ce nemtii au reusit sa elimine Real Madrid in semifinalele competitiei.

"Au pus multa presiune pe final prin cele doua goluri marcate. Noi am demonstrat insa ca suntem o echipa mare si ca meritam sa ne calificam. Nu-mi vine sa cred ca vom juca finala. Mai intai vom savura aceasta calificare, iar de maine ne gandim la finala", a declarat Grosskreutz.

Formatia germana Borussia Dortmund s-a calificat in finala Ligii Campionilor pentru a doua oara in istorie, dupa ce a trecut, cu scorul general de 4-3, de echipa spaniola Real Madrid, in semifinalele competitiei. Marti, pe arena Santiago Bernabeu, Real s-a impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Benzema, in minutul 83, si Ramos '88. In prima mansa, Borussia Dortmund a castigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-1.