Adrian Mutu a declarat, pentru Digi Sport, ca tine legatura cu antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, si a afirmat ca patronul Stelei are numarul sau de telefon in cazul in care acesta ar vrea sa ii faca o oferta.

Adrian MutuFoto: Captura YouTube

"Eu cunosc jucatorii Stelei, majoritatea de la echipa nationala, formeaza un nucleu si la nationala. Sunt jucatori buni, eu cand am spus ca dau 40 de goluri cu ei nu am glumit. Chiar asa e, sunt jucatori care joaca foarte ofensiv si aduc mingea foarte mult in fata portii. Eu cred ca au atacant pe masura, Ruse a demonstrat anul asta, a dat foarte multe goluri, cred ca are peste 20 de goluri, cred ca au atacant...bine, nu stiu cum ce fel de atacant isi doreste Steaua. Am vorbit cu Reghe de multe ori in ultimul timp. L-am felicitat, ii doresc bafta. Sper sa obtina si mai mult in cupele eruopene in sezonul urmator. Probabil ca sa ia inca o data campionatul nu e mare lucru, decat ceva repetitiv. Un sezon si mai bun in Europa, probabil pentru el e un obiectiv pe care vrea sa il atinga" - Adrian Mutu.

Intrebat de reporterul Digi Sport despre eventualitatea in care patronul Stelei vrea sa ii faca o oferta, atacantul echipei Ajaccio a raspuns: "Pai are numarul meu de telefon."

Ulterior, Becali nu a exclus posibilitatea ca Mutu sa joace la Steaua si s-a declarat impresionat si flatat.

"Mutu inca mai poate un an la nivel maxim. Il iau pe Mutu daca ii convine regimul mea financiar, in functie de rezultat. Nu pot sa-i dau lui Mutu 800.000 pe luna sau 500.000 pe luna. Ii zic, bai Adriane, tu vei avea 500.000 de calificare in grupe si inca 500.000 pentru primavara europeana. Cu Mutu sunt si putin prieten. Ne-am intalnit la echipa nationala, ne-am imbratisat. Trebuie sa avem o conventie dinainte. Suntem prieteni, dar cand esti in cantonament la Steaua nu mai faci ce vrei. Ai un sef care se numeste Reghecamp si trebuie sa asculti exact si sa intri in toate canoanele la care sunt supusi jucatorii Stelei. Pe mine ma impresioneaza ca spune lucrurile astea.

Daca Mutu spune lucrurile astea, normal ca te incanta. Te flateaza. Eu pot sa-i dau un telefon, numai ca trebuie sa vorbesc si cu Reghe, cu MM si cu jucatorii. Cel mai important e grupul de jucatori. Pot sa vorbesc cu Mutu, sa-i spun conditiile, dar ca sa vina la Steaua trebuie sa vorbesc cu 10 jucatori, pe care ii consider de baza si pe care ii consider nucleul dur al echipei. Mutu e cam numarul unu la ce inseamna imaginea fotbalistica.", a declarat finantatorul Stelei.