Borussia si Real Madrid lupta pentru un loc in finala Champions League, faza a competitiei unde cel mai probabil se vor duela cu Bayern. "Lucrurile sunt clare, exista un singur obiectiv - castigarea trofeului", este de parere Jose Mourinho. "Trebuie sa fim uniti, echipa este cheia succesului", a replicat Jurgen Klopp, antrenorul germanilor. Meciul de la Dortmund va incepe la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Borussia - Real Madrid (21:45, Digisport 1, Dolcesport 1 direct)

"L-am pierdut pe Mario Gotze, iar asta este o stire foarte importanta inainte de dubla cu Real Madrid. Cu toate acestea, suporterii nostri trebuie sa incurajeze neconditionat echipa, baietii au nevoie de ei. Realul de acum nu va fi cu siguranta cel din faza grupelor. Atunci au fost alte meciuri, presiunea va fi alta acum" - Jurgen Klopp, antrenor Borussia Dortmund.

"In semifinale au ajuns patru din cele sase echipe care meritau sa o faca. Ar mai fi pe lista Manchester United si Juventus. Borussia este o echipa puternica, pe care am intalnit-o si in faza grupelor. Nu stim nicio presiune si nu mi-e frica de acest meci. La Madrid lucrurile sunt simple: obiectivul este clar - castigarea competitiei" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

Echipe probabile:

Borussia (4-2-3-1): Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gundogan - Błaszczykowski, Gotze, Reus - Lewandowski. Antrenor: Jurgen Klopp

Real Madrid (4-2-3-1): Lopez - Ramos, Pepe, Varane, Coentrao - Xabi Alonso, Khedira - Di Maria, Ozil, Ronaldo - Higuain. Antrenor: Jose Mourinho

Ultimele meciuri:

Borussia - Mainz 2-0

(Reus 1', Lewandowski '87)

Real Madrid - Betis 3-1

(Ozil 45',90', Benzema 57' - Molina 73' pen)

Dortmund vs Real Madrid in Champions League:

Goluri marcate: 19-23

Ocazii de gol: 94-119

Cornere: 49-59

Off-side: 17-27

Faulturi comise: 114-122

Cartonase galbene: 9-18

Cartonase rosii: 0-2.