​Bayern vs FC Barcelona este prima semifinala din Champions League, mansa tur de pe "Allianz Arena" urmand sa aiba loc marti, de la ora 21:45. "Suntem pregatiti, stim cum sa o eliminam pe Barcelona", au avertizat bavarezii. Meciul de cinci stele va fi in direct pe TVR1, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Bayern - FC Barcelona (21:45, "Allianz Arena", TVR1, Dolcesport 1, Digisport 1 direct)

"Barcelona a dominat fotbalul european in ultimii ani. Au o idee proprie asupra fotbalului, iar jucatorii pe care ii au in lot sunt foarte valorosi. Cel mai important lucru este insa acela ca ei formeaza cu adevarat o echipa. Am un mare respect pentru Pep Guardiola si in acelasi timp o relatie foarte buna cu el. Vorbesc de el pentru ca echipa inca joaca precum in vremea lui. Cunosc fotbalul spaniol si pe Barcelona, suntem pregatiti pentru acest meci. Cred ca Messi va juca, dar Barcelona nu inseamna numai Messi" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern.

"Va fi o dubla foarte interesanta, stim ca ne asteapta un meci dificil la Munchen. Bayern este o echipa puternica, ei domina autoritar fotbalul din Germania. Va fi foarte bine daca vom reusi sa ne mobilizam la fel precum in meciul retur cu Milan" - Jordi Roura, antrenor secund FC Barcelona.

Echipe probabile:

Bayern: Manuel Neuer - Philipp Lahm, Daniel van Buyten, Dante, David Alaba - Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez - Thomas Mueller, Franck Ribery, Arjen Robben - Mario Gomez. Antrenor: Jupp Heynckes

Barcelona: Victor Valdes - Daniel Alves, Gerard Pique, Eric Abidal, Jordi Alba - Xavi, Sergio Busquets, Andres Iniesta - Alexis Sanchez, Lionel Messi, Pedro. Antrenor: Tito Vilanova

Ultimele partide:

Hannover - Bayern 1-6

(Hoffman '85 - Stindl autogol '16, Ribéry '23, Gomez '40 '62, Pizarro '71 '86)

Barcelona - Levante 1-0

(Fabregas '84)

Bayern vs Barcelona in Champions League:

Goluri marcate: 22-18

Ocazii de gol: 90-91

Cornere: 89-66

Off-side: 20-25

Faulturi comise: 137-87

Cartonase galbene: 24-19

Cartonase rosii: 1-1.