FC Rapid a primit o amenda de 60.000 de lei din partea Jandarmeriei Bucuresti, dupa incidentele de la meciul cu Steaua, incheiat 1-1 (Liga 1, etapa XXVI), informeaza Mediafax. Partida a fost intrerupta pret de minute bune din cauza fanilor giulesteni: au aruncat cu diverse obiecte pe terenul de joc.

HotNews.roFoto: Hotnews

Clubul a fost sanctionat pentru ca nu a interzis amplasarea bannerelor publicitare pe gardul care delimiteaza terenul de tribuns si pentru ca a permis accesul in arena sportiva a persoanelor aflate in stare de ebrietate sau care aveau asupra lor materiale pirotehnice.

De asemenea, firma de paza a fost sanctionata cu amenda in valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea masurilor stabilite de jandarmi privind prevenirea si combaterea violentei pe stadion.

Au mai fost aplicate noua sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.750 de lei, pentru proferarea si scandarea de injurii la adresa fortelor de ordine, precum si refuzul de a se supune la efectuarea controlului corporal preventiv si al bagajelor.