Trei masini au fost avariate in Capitala, in zona Sebastian, duminica, in urma unor incidente in care au fost implicate doua grupuri de suporteri, cu cateva ore inainte de meciul Rapid-Steaua, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, pentru Mediafax.

"In jurul orei 16:55, a fost chemat un echipaj de jandarmerie in zona Sebastian, pe strada Nedeleanu Ion din Sectorul 5, unde a avut loc o confruntare intre doua grupuri de persoane neidentificate, pentru ca la sosirea jandarmilor nu mai era nimeni in zona. Au fost implicate 20-30 de persoane, care au aruncat cu pietre si sticle. In urma incidentului trei autoturisme parcate in zona au fost avariate, cu geamurile sparte. Din declaratiile martorilor se pare ca a fost vorba despre doua grupari de suporteri stelisti si rapidisti. Grupuri de jandarmi si politisti incearca sa identifice persoanele implicate si aduna probe", a spus Enache.

Partida Rapid-Steaua, contand pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, se disputa duminica seara, de la ora 20:30, pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu.