Wolfgang Stark nu va mai arbitra in actuala editie a Champions League, arbitrul german fiind pedepsit de UEFA dupa ce a comis mai multe greseli in meciul PSG - Barcelona, din sferturile Ligii Campionilor la fotbal, informeaza presa iberica.

HotNews.roFoto: Hotnews

La finalul partidei PSG vs Barcelona (2-2), catalanii au facut o plangere oficiala impotriva lui Wolfgang Stark la UEFA.

Ce i s-a reprosat lui Wolfgang Stark

1) A permis continuarea jocului, cu toate ca doi fotbalisti ai catalanilor se aflau pe gazon, fiind accidentati.

2) Javier Mascherano si Jordi Alba au fost trimisi in afara terenului de joc, la putin timp dupa ce s-au accidentat (s-au lovit unul de altul). Regulamentul prevede insa ca jocul trebuia intrerupt, pentru ca jucatorii erau de la aceeasi echipa. Centralul a decis insa reluarea jocului, cu toate ca Barcelona era cu doi jucatori mai putin pe teren.

3) Mascherano si Alba au intrat pe teren de pe linia de fund a terenului si nu pe la centrul terenului, asa cum prevede regulamentul.

O alta greseala mare a arbitrilor a fost validarea reusitei lui Zlatan Ibrahimovic (suedezul a punctat dintr-o pozitie evidenta de off-side)

Comitetul Tehnic de Arbitraj al UEFA a decis, marti, ca Wolfgang Stark sa nu mai arbitreze in actuala editie a Champions League.