Steaua va face 6-7 transferuri in vara acestui an, cu scopul clar de a ajunge in grupele Champions League. Printre cei vizati pentru a ajunge la liderul Ligii 1 se afla Denis Alibec, Viera si Nistor. De asemenea, Radut se va intoarce la echipa dupa ce ii va expira imprumutul la Pandurii Targu-Jiu.

Steaua este campioanaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Voi face 6-7 transferuri in vara, voi intari echipa si nu va pleca niciun fotbalist in afara de Rocha, caruia nu o sa-i activam clauza de prelungire" - Gigi Becali la finalul partidei cu Poli Iasi (castigata de Steaua cu 3-1).

Vor sosi la Steaua jucatorii Nita (portar - de la Chiajna), Stanciu (de la Vaslui), Alibec (de la Viitorul), Viera si Nistor (de la Pandurii) si Radut (ii expira imprumutul la Pandurii).

"Ne dorim foarte mult sa castigam toate meciurile, indiferent daca vom fi matematic campioni, vom incerca pana la sfarsit sa castigam toate meciurile. La inceput am spus ca imi doresc foarte mult sa castig campionatul la o diferenta de 15 puncte, acum sunt 16 si deja vreau sa avem 24 pentru ca este titlul cu nr 24", a declarat Laurentiu Reghecamp, conform digisport.

Pentru a castiga matematic titlul cu numarul 24, Steaua mai are nevoie de patru victorii.