​Mentinerea lui Victor Piturca la nationala Romaniei depinde de calificarea la Cupa Mondiala din 2014, dupa cum sustine Dumitru Dragomir. "Daca nu se califica, sa-si dea demisia. Bine, oricum va fi dat afara. In cazul in care va castiga barajul, imi voi cere scuze", a precizat presedintele LPF.

Victor PiturcaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Sa-l lasam in pace pe Piturca, dar, daca nu se califica, sa-si dea demisia. Bine, oricum va fi dat afara. Toti cei care nu i-au impus obiectiv ar trebui sa plece. Daca va castiga barajul, imi voi cere scuze. Inseamna ca e antrenorul pe care il stiam, pentru ca acum nu mai cred asta. Eu chiar ii doresc sa ramana.

El vorbeste de palmaresul lui la nationala, dar nu vedeti cu cine jucam noi amicale? Ne batem cu Trinidad Tobago ca sa urcam in clasament. Noi jucam cu doua echipe mai slabe decat noi. Pe unguri puteam sa-i batem lejer la ei acasa. Pe National Arena putem sa-i batem si pe ei si pe turci. Cu putin noroc la baraj putem sa ne calificam la Mondiale.

In Comitetul Federal am crezut ca aducem un antrenor care sa ne califice la CM 2014 si Euro 2016. N-am stiut ca n-o sa aiba obiectiv in contract. Eu nu inteleg asa ceva. Angajezi pe cineva sa-ti puna tigla pe jumatate de casa?", a declarat Dumitru Dragomir, citat de gsp.ro.

Citeste si Victor Piturca, despre viitorul nationalei: "Nu avem materie umana, nu se poate sa mergi pe o reconstructie totala si sa ai si rezultate"