Steaua ajuns la o intelegere cu FC Vaslui pentru mijlocasul Nicusor Stanciu, jucatorul urmand sa semneze cu echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf. In varsta de 19 ani, Stanciu este unul din cei mai in forma jucatori ai Vasluiului.

Nicusor Stanciu Foto: AGERPRES

"Stanciu e al Stelei. E dribleur, imi place ca e dribleur. Noi nu avem unul in echipa. Stanciu e un jucator cu care poti sa iei teapa sau poti sa dai lovitura. De ce? E foarte talentat, dribleur, genial. Daca ai grija de el si intelege sa se dedice fotbalului, sa se antreneze, va ajunge mare fotbalist. Daca nu, ai pierdut banii si cu asta basta. Ca la Szekely. Am vorbit eu cu Stanciu si mi-a zis ce ntrebare e asta daca vrea sa vina la Steaua? Si e pe drum acum. Am semnat deja actele cu Porumboiu, tot. Acum vine el si semneaza si gata", a declarat Gigi Becali, citat de Digisport.

Nascut pe 7 mai 1993, Stanciu a evoluat de-a lungul carierei pentru Unirea Alba Iulia (2008-2011) si FC Vaslui (2011-prezent). Viitorul fotbalist al Stelei face parte din echipa nationala a Romaniei (Under 19).