​Gica Hagi a fost placut impresionat de ceea ce a gasit la Budapesta, fostul international precizand ca ungurii investesc masiv in sport. "Ascultati-ma pe mine, in ritmul in care muncesc ei si in situatia in care suntem noi, in 5 ani ne saluta din mers", a precizat cel supranumit "Regele".

Gica HagiFoto: AGERPRES

"Ascultati-ma pe mine, in ritmul in care muncesc ei si in situatia in care suntem noi, in 5 ani, hai, in 10, ungurii ne saluta din mers. Investesc enorm in fotbal, in sport, in general. Am avut intalniri cu premierul lor si cu presedintele federatiei de fotbal. Au creat facilitati extraordinare celor care investesc.

Premierul maghiar mi-a spus ca vor construi 100 de terenuri si stadioane de mici dimensiuni. Am vizitat si Academia "Ferenc Puskas", se lucra acolo cum se lucra la noi cand am facut Arena Nationala. Academia lor are vreo 10 terenuri si va avea si un stadion de vreo 4.000 de locuri. Academia mea am facut-o pe banii mei si in afara ca platesc o groaza de taxe la stat, n-am nici o facilitate", a declarat Gica Hagi pentru EVZ.

Ungaria si Romania au remizat, scor 2-2, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2014.

Clasament:

1 Olanda 15 puncte

2 Ungaria 10 (7-5)

3 Romania 10 (6-4)

4 Turcia 6

5 Estonia 3

6 Andorra 0.