Romania a obtinut cu noroc un punct de la Budapesta (2-2 cu Ungaria), intr-o partida contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2014. "In Olanda mergem sa castigam. Sunt multumit de rezultatul partidei cu Ungaria. Daca am fi marcat intr-una din ocaziile pe care le-am avut, am fi castigat", a declarat selectionerul Victor Piturca dupa partida cu Ungaria.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

"Normal ca mai credeam in remiza, am si introdus jucatori cu profil ofensiv. Acesta este fotbalul si poate a fost ca o revansa dupa egalul din primul meu mandat cand am fost egalati pe final. Am primit doua goluri din faze fixe, ceea ce este inadmisibil la acest nivel, o veche meteahna de-a noastra. In prima repriza am ratat cateva ocazii mari si poate daca marcam intr-una dintre faze am fi castigat meciul. Sunt multumit de acest rezultat.

La un asemenea meci era foarte greu sa avem ocazii, cu o echipa adversa care s-a aparat aglomerat. Nici concentrarea nu a fost cum trebuie intr-o astfel de atmosfera si unii jucatori nu au reactionat asa cum m-am asteptat. In Olanda mergem sa castigam, dar va fi bine si daca obtinem un punct" - Victor Piturca, intr-o interventie la TVR1.

Grupa D, rezultatele zilei:

Ungaria - Romania 2-2

Andorra - Turcia 0-2

Olanda - Estonia 3-0

Clasament:

1 Olanda 15 puncte

2 Ungaria 10 (7-5)

3 Romania 10 (6-4)

4 Turcia 6

5 Estonia 3

6 Andorra 0.