Liga Profesionista de Fotbal a demarat procedurile de lansare a posturilor LPF TV si LIGA 1 TV, informeaza Mediafax. Cele doua televiziuni ar urma sa emita de la inceputul anului 2014. "Suntem in discutii sa transmitem, pe langa fotbal, handbal si K1. Vom avea si filme artistice si show-uri pe teme sportive", a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir Foto: Hotnews

Cererea de inregistrare a marcilor LPF TV si LIGA 1 TV a fost depusa la OSIM in data de 14 martie 2013. Pentru ambele marci, Liga a solicitat inregistrarea in clasele "Educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale", "Telecomunicatii" si "Publicitate; conducerea si administrarea afacerilor; lucrari de birou".

"Eu fac propunerile, dar hotaraste Adunarea Generala, care cred ca va fi in iunie-iulie. Urmeaza sa depunem si la CNA. Facem actele deocamdata. Suntem in faza incipienta a discutiei, cautam solutii si umblam prin lume sa vedem cum are Franta, cum are Italia, cum are Germania, cum are Austria, cum au tarile din jurul nostru. Sa vedem daca sunt interesati proprietarii de cablu. Daca sunt interesati, atunci intram intr-un parteneriat cu ei.

Eu eu am planul meu sa rezolv cu Federatia sa luam si Cupa Romaniei, sa luam si Divizia B, sa luam tot, sa facem un contract si cu Federatia Romana de Handbal. Suntem in discutii avansate pentru sporturile de echipa. Vom avea si fotbal si filme artistice si show-uri pe teme sportive. Plus lupte K1, toate felurile de lupte", a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax.

Seful Ligii a mai precizat ca Adunarea Generala va decide daca va exista o singura televiziune, pentru care se va alege una din cele doua denumiri LPF TV si Liga 1 TV, sau daca vor exista doua televiziuni cu aceste denumiri.