Nationala Romaniei se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru meciul cu Ungaria (preliminarii Cupa Mondiala de Fotbal), dar cu toate acestea mai sunt detalii care trebuie puse la punct. Adrian Mutu a precizat ca nu stie niciun jucator de la adversari, iar motivul este unul simplu: ungurii au intinerit nationala.

Adrian Mutu 3Foto: Hotnews

"In momentul asta (n.r. marti) iti spun sincer ca nu stiu niciun jucator din nationala Ungariei. Ei au multi tineri, pentru ca s-au apucat sa-si reconstruiasca echipa. Dar mai sunt cateva zile pana la meci si fii sigur ca voi afla totul despre ei. Cert este ca n-avem voie sa pierdem. Obiectivul nostru este sa luam patru puncte din dubla cu maghiarii, pentru ca ei sunt adversarii nostri la locul doi in grupa. Olanda a demonstrat ca e cea mai buna echipa si orice punct luat din meciul cu ei va fi un bonus. Dar ar fi pacat sa batem Olanda si sa pierdem la Budapesta, a declarat Adrian Mutu pentru Libertatea.

Lotul Ungariei pentru meciul cu Romania:

Portari: Bogdan Adam (Bolton), Kiraly Gabor (1860 Munchen), Megyeri Balazs (Olympiakos)

Fundasi: Guzmics Richard (Szombathelyi Haladas), Halmosi Peter (Szombathelyi Haladas), Kadar Tamas (DVTK), Korcsmar Zsolt (Brann), Liptak Zoltan (Gyori ETO), Meszaros Norbert (DVSC-Teva), Vanczak Vilmos (Sion), Varga Jozsef (Greuther Furth)

Mijlocasi: Dzsudzsak Balazs (Dinamo Moscova), Elek Akos (DVTK), Gyurcsa Adam (Videoton), Hajnal Tamas (VfB Stuttgart), Szakaly Peter (DVSC-Teva), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Patkai Mate (Gyori ETO), Pinter Adam (Real Zaragoza)

Atacanti: Bode Daniel (Ferencvaros), Kovacs Istvan (Videoton), Rudolf Gergely (DVTK), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Adam (Mainz).

Clasament, Grupa D:

1 Olanda 12 puncte

2 Ungaria 9 (10-5)

3 Romania 9 (8-4)

4 Turcia 3

5 Estonia 3

6 Andorra 0.

Ungaria - Romania (22 martie, ora 21:30)

Olanda - Romania (26 martie, ora 21:30).