Victor Piturca a discutat, intr-o conferinta de presa, despre meciul cu Ungaria, selectionerul fiind de parere ca partida cu Dzsudzsák si compania ar putea fi decisiva pentru locul doi. "Ungurii sunt periculosi, formeaza o echipa puternica. Nu cred ca in acest moment suntem mai valorosi decat ei", a precizat Piturca.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

"Nu vor fi suporteri cu Ungaria, mi-ar fi placut ca stadionul sa fie populat. Vom vedea cine va fi avantajat doar dupa meci. Terenul este bun, scopul nostru este sa castigam. Sansele sunt egale, daca ar fi fost suporteri atunci ar fi avut ei mai mult.

Nu cred ca suntem peste echipa Ungariei in acest moment. Suntem poate mai tehnici. Jucatorii ma vor auzi de pe banca, ar putea fi un mic avantaj. Lotul selectionat este cel mai valoros, cu exceptia a trei-patru jucatori care nu au putut veni din diverse motive.

Echipa care va castiga va deveni favorita la locul doi. Mutu nu este 100% din punct de vedere fizic, dar a revenit si a jucat bine la echipa de club. Ungurii sunt extrem de periculosi, au fost condusi cu 1-0 de turci, dar au revenit si s-au impus cu 3-1. Daniel Niculae lipseste pentru ca sunt alti jucatori pe postul lui. De abia acum a inceput sa joace mai mult.

Claudiu Keseru este unul dintre cei mai tari atacanti din Franta. A marcat foarte multe goluri in liga a doua franceza. Sa vedem cum va reactiona si la echipa nationala. Este convocat in premiera. M-am gandit si la Latovlevici, dar pe postul lui sunt Radu Stefan si Rat", a declarat Victor Piturca intr-o conferinta de presa.

Clasament, Grupa D:

1 Olanda 12 puncte

2 Ungaria 9 (10-5)

3 Romania 9 (8-4)

4 Turcia 3

5 Estonia 3

6 Andorra 0.

Ungaria - Romania (22 martie, ora 21:30)

Olanda - Romania (26 martie, ora 21:30).