La mai putin de 24 de ore de partida decisiva cu Chelsea pentru calificarea in sferturile Europa League, jucatorii Stelei au fost evacuati din hotelul in care erau cazati in Londra, din cauza unei alarme de incendiu care s-a dovedit a fi falsa. Un incident foarte similar s-a petrecut si in 2010, cand Steaua a jucat impotriva Liverpool in grupele aceleiasi competitii.

Chelsea vs Steaua, pe Stamford BridgeFoto: fcsteaua.ro

In 2010, cind Steaua a evoluat impotriva lui Liverpool in grupele Europa League, jucatorii romani au fost treziti cu noaptea in cap din cauza alarmelor de incendiu din hotel. N-a existat insa nici un foc: "Ne-au scos din hotel de doua ori. Au venit pompierii, nu s-a intimplat nimic si apoi a pornit din nou alarma", spunea atunci Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei. Liverpool a invins atunci cu scorul de 4-1, aminteste GSP.ro.

Jucatorii si oficialii au fost treziti in jurul orei 02.00 si scosi in strada din Hotelul Hilton Kensington.

"Cam ciudat... Au zis ca e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au tinut afara... N-am vazut nici foc, nici fum, nici pompieri actionind... Am multe injuraturi pregatite, problema e ca nu stiu cui sa i le adresez", a scris Mihai Stoica pe facebook despre incident.

Partida Chelsea - Steaua se va disputa joi, de la 22.05, pe Stamford Bridge, si va fi transmisa pe Pro TV, Dolce Sport 1 si Digi Sport 1 si Live Text pe HotNews.ro.