Laurentiu Reghecampf a vorbit, la Digisport, despre meciul cu Chelsea (returul de pe "Stamford Bridge"), tehnicianul precizand ca stie cum trebuie sa abordeze disputa cu britanicii. "I-am analizat foarte bine, stiu cine este Chelsea. Trebuie sa fim agresivi si sa avem o posesie foarte buna", a spus "Reghe".

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

Ii cunoaste foarte bine pe englezi

"Eu stiu foarte bine cine este Chelsea si stiu foarte bine ce jucatori au, indiferent cine va intra pe teren, Mata, Oscar, Hazard, Moses... Eu ii cunosc foarte bine, am analizat foarte bine aceasta echipa si stiu ce putere are. Noi trebuie sa fim buni, nu trebuie sa-i analizam numai pe ei. Trebuie sa avem o posesie foarte buna, sa incercam sa le punem probleme si in acelasi timp sa nu le dam lor posibilitatea sa aiba fazele ofensive pe care le-au avut in repriza a doua cu Manchester. Eu consider ca Manchester s-a retras foarte mult si le-a dat posibilitatea celor de la Chelsea sa-si faca jocul, ceea ce noi nu vom face. Vom fi foarte agresivi, mai ales la mijlocul terenului, vom incerca sa castigam mingea foarte repede, iar pe contraatac incercam sa-i surprindem si sa marcam" - Laurentiu Reghecampf.

Vrea sa ramana la Steaua si sezonul viitor

"Pe mine ma intereseaza sa castig campionatul, sa ma calific in Champions League, ma intereseaza sa raman la Steaua, nu m-am gandit niciodata sa plec, sa ma duc la alta echipa. Am inceput ceva si voi duce acest lucru la capat, bineinteles daca voi fi dorit. Am destule provocari. Din punctul de vedere al banilor, nu ma intereseaza, castig foarte bine la Steaua, deci n-am niciun motiv sa plec. Nu au cum sa-mi dea (n.r. - altii) mai mult, castig foarte, foarte bine, castig exact cat as putea castiga la o echipa mare din Rusia", a conchis Laurentiu Reghecampf la Digisport.

Chelsea vs Steaua (optimi Europa League) se va disputa joi, 14 martie, de la ora 22.05, pe "Stamford Bridge". In mansa tur, Steaua s-a impus cu 1-0.