UPDATE 23:00 Steaua a invins Ceahlaul, dupa un meci spectaculos, scor 4-3. In minutul 12 al partidei scorul era deja 3-1.

Au marcat:

Pentru gazde: Gheorghiu '8, Golubovici '35 (penalti) şi Constantinescu '90+1.

Pentru Steaua: Bourceanu '3, Adi Rocha '10, Pintilii '12 şi Tatu '60.

Partida dintre FC Ceahlaul Piatra Neamt si Steaua Bucuresti, etapa 22 din Liga 1, programat duminica, de la ora 20.30, se va disputa cu "casa inchisa', doar cateva sute de bilete fiind disponibile inainte de inceperea partidei.

Potrivit conducerii clubului, pana duminica au fost vandute peste 9.000 de bilete dintre cele aproape 10.000 puse la dispozitia microbistilor.

Pretul biletelor la peluza este de 15 lei, in timp ce la tribuna a doua costa 20 de lei, iar la tribuna oficiala 25 de lei.

Partida dintre FC Ceahlaul si Steaua este considerata de autoritati una cu grad ridicat de risc, motiv pentru care au fost mobilizati cateva sute de jandarmi si politisti, atat din Neamt, cat si de la Bacau.

In timp ce pentru Steaua, partida de la Piatra Neamt este un ultim test oficial inainte de returul cu Chelsea, de pe ''Stamford Bridge'', echipa Ceahlaul joaca un meci extrem de important pentru evitarea retrogradarii. "Galben-negrii" au acumulat, dupa 21 de partide, 20 de puncte, cu unul in plus fata de CSMS Iasi, echipa aflata pe prima pozitie retrogradabila, dar cu un meci in plus fata de Ceahlaul.