Dat ca si plecat de la echipa la finalul acestei stagiuni, Jose Mourinho va mai ramane la Real Madrid cel putin inca un sezon, informeaza jurnalistii de la AS. Contestat de fanii "albilor" dupa parcursul mai putin reusit al galacticilor din Primera Division, tehnicianul lusitan a adus stabilitate in joc si in vestiar in ultimele saptamani (a eliminat pe Manchester United si a invins de doua ori in aceeasi saptamana pe Barcelona).

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

In doar o saptamana, Realul a trecut de la agonie la extaz, iar Jose Mourinho a inceput sa fie din nou apreciat la Madrid.

Campioana Spaniei a eliminat pe Manchester United din Champions League, iar in decurs de doar patru zile a trecut de FC Barcelona de doua ori.

Conform AS, Realul si Mourinho vor ramane impreuna si in sezonul viitor, indiferent de rezultatele din stagiunea in curs. Madridul joaca finala Cupei Spaniei impotriva lui Atletico Madrid, in timp ce in Champions League s-a calificat in "sferturi".

Daca va ramane si sezonul viitor, Jose Mourinho ar realiza o premiera: ar fi cel de-al patrulea sezon la Real Madrid. Antrenorul portughez nu a stat la nicio echipa mai mult de trei sezoane intregi.