Dupa ce Ajax a invins pe Steaua cu 2-0 in mansa tur din 16-imile Europa League, mai multi suporteri ai lui Chelsea (aproximativ 500) si-au facut rezervari pentru capitala Olandei, fiind siguri ca "lancierii" ii vor elimina pe ros-albastri. "Vor calatori in tara gresita", se precizeaza pe site-ul oficial al gruparii de pe "Stamford Bridge" in legatura cu sustinatorii britanici care vor vedea meciul cu Steaua de la Amsterdam.

Arena Nationala din BucurestiFoto: Hotnews

"In capitala distractiilor usoare a Olandei se va afla un grup restrans de fani ai echipei Chelsea. Acestia au calatorit in tara gresita. Cand Ajax a învins pe Steaua cu 2-0, in prima mansa a turului precedent, cativa fani ai «albastrilor», care au vazut ca echipa noastra a castigat cu 1-0 la Praga, au zis ca vor economisi bani, cumparandu-si din timp bilete pentru Amsterdam. Cel putin e clar ce echipa vor sustine fanii olandezi la meciul de diseara (n.r. joi)", se precizeaza pe site-ul oficial al lui Chelsea, conform Mediafax.

Fara melodiile celor de la Queen pe "Arena Nationala"

"Nu se va auzi Queen diseara (n.r. joi). Controversatul politician de dreapta si patron al Stelei, Gigi Becali, a interzis aceasta muzica pe stadion. Da, inclusiv «We are the champions»", se scrie pe chelseafc.com.

Steaua vs Chelsea se va desfasura joi, de la ora 20.00, pe "Arena Nationala", urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.