Dupa ce a trecut de Ajax, Steaua se afla in fata testului numit Chelsea Londra (joi, ora 20:00, mansa tur - "Arena Nationala", Europa League - optimi). "E important sa exista concentrare. Eu consider ca avem sanse foarte mari sa ne calificam", a declarat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul ros-albastrilor.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"E important sa existe concentrare. Eu consider ca avem sanse foarte mari sa ne calificam mai departe si va pot argumenta acest lucru: toti jucatorii sunt sanatosi si au ajuns la un nivel de pregatire foarte ridicat. Aceste meciuri de Europa League sunt speciale, depinde foarte mult de forma fiecarui jucator. Indiferent de rezultatul de maine seara (n.r. joi), exista si un meci retur. Asa s-a intamplat si cu Ajax, unde nu aveam nicio sansa din partea nimanui si am reusit sa ne calificam. Calificarea cu siguranta se va juca la Londra", a declarat Laurentiu Reghecampf.

Reghe vrea sa castige Europa League

"Eu m-am gandit la acest lucru (n.r. la castigarea trofeului) de la primul meci al calificarilor. Este normal sa ne gandim, atata timp cat exista o mica sansa. Intr-adevar acea atmosfera de pe stadioanele din Anglia e diferita decat orice alte stadioane din Europa. Avem in echipa noastra foarte multi jucatori cu experienta internationala bogata, de nationala, nu trebuie sa ne facem probleme. In primul rand ma intereseaza sa facem un meci bun si sa castigam meciul de la Bucuresti, apoi ne gandim la cel retur din Anglia", a conchis Laurentiu Reghecampf, intr-o conferinta de presa.