Sahtior a parasit Champions League in faza optimilor, campioana Ucrainei fiind eliminata de Borussia Dortmund (2-2 in tur, 3-0 in retur). "Borussia a meritat calificarea, sper sa ajunga in finala Ligii Campionilor. Formeaza o echipa cu adevarat puternica", a declarat Mircea Lucescu.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Cred ca Borussia Dortmund merita calificarea. A fost greu sa-i invingem in acest meci. Pana in minutul 30 nu si-au creat prea multe ocazii, in timp ce noi am urmarit o sansa pentru a lovi pe contraatac. Ei au deschis scorul in urma unui corner, iar din acel moment totul s-a schimbat. Le-am spus jucatorilor in timpul pauzei ca trebuie sa schimbam jocul si s-a vazut in repriza a doua ca ne-am creat mai multe ocazii.

Pacat insa ca nu am reusit sa marcam la niciuna din aceste sanse. In concluzie rezultatul corespunde intocmai cu ceea ce am vazut toti pe teren. Chiar imi doresc ca Borussia sa ajunga in finala, pentru ca este o echipa cu adevarat puternica", a declarat Mircea Lucescu la finalul partidei cu Borussia.

"Greu de spus ce s-a intamplat cu noi, au fost aceleasi greseli ca si in meciul tur: gol luat din faza fixa, apoi o balbaiala la golul doi. Oricum, Borussia a demonstrat ca este mai buna.N-am avut sansa de a marca, chiar daca au fost ceva ocazii. N-a fost sa fie. Cred ca Borussia are sanse de a ajunge in finala, demonstreaza o forta de joc extraordinara. Dupa mine, sunt trei favorite mari la castigarea trofeului: Borussia, Bayern si Real Madrid", a declarat Razvan Rat, la Dolcesport.