​Sandro Rosell, presedintele catalanilor, a facut lumina in cazul antrenorului principal al liderului din Primera Division, catalanii urmand sa ii dea in continuare credit lui Tito Vilanova (44 de ani), tehnician aflat la New York pentru recuperare.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vreau sa clarific faptul ca Tito Vilanova va fi tehnicianul Barcelonei pana la revenire. Oricand se va intampla acest lucru. Este antrenorul nostru si va fi atat timp cat eu sunt presedintele Consiliului de Administratie. Tito va fi principal, indiferent ce se intampla. Principalul nostru obiectiv, in acest sezon, este recuperarea lui, acest lucru ne intereseaza cel mai mult", a declarat Sandro Rosell, citat de presa iberica.

Cu Jordi Roura pe banca tehnica (ajutorul lui Vilanova), Barcelona a inregistrat trei infrangeri in ultima perioada: una cu AC Milan (Champions League) si doua cu Real Madrid (Cupa si Primera Division)

Jurnalistii spanioli au speculat in ultima perioada pe marginea subiectului antrenorului principal, discutandu-se mult despre aducerea unui nou tehnician din vara acestui an.

FC Barcelona se afla pe primul loc in Primera Division, cu 13 puncte avans fata de Real Madrid (echipa aflata pe trei). Catalanii au fost eliminati din Cupa Spaniei (in semifinale, de Real Madrid), in timp ce in Champions League au pierdut mansa tur din "optimi", scor 2-0, in fata celor de la AC Milan.