Adversara Stelei din optimile Europa League, Chelsea Londra, s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Angliei la fotbal, in urma victoriei cu scorul de 2-0 de miercuri seara, in deplasare, cu formatia de liga secunda Middlesbrough, transmite Agerpres.

Chelsea vs MiddlesbroughFoto: Captura YouTube

Brazilianul Ramires (51) a deschis scorul, iar nigerianul Victor Moses (73) a parafat calificarea londonezilor in sferturile de finala, faza in care vor intalni pe Manchester United, la doar cateva zile dupa prima mansa cu Steaua.

Tehnicianul spaniol Rafael Benitez a anuntat, miercuri, ca va pleca la finalul sezonului de la echipa Chelsea Londra, din cauza relatiei proaste cu fanii gruparii engleze, scrie Mediafax.

"Eu sunt managerul si eu sunt cel care decide. La sfarsitul sezonului voi pleca de la Chelsea. Am fost adus doar ca interimar, iar fanii isi pierd timpul cu mine. Am castigat toate trofeele posibile pentru un antrenor de club. Fanii ar trebui sa faca ceea ce trebuie sa faca, sa sprijine echipa. Ei canta si afiseaza bannere impotriva mea, iar asta nu ajuta echipa", a spus Benitez.

Antrenorul spaniol, care l-a inlocuit in noiembrie 2012 pe italianul Roberto Di Matteo, nu a fost bine primit de suporterii echipei Chelsea.

Benitez a aliniat urmatoarea echipa pe ''Riverside'', in fata a 27.856 spectatori: Petr Cech - Paulo Ferreira, Branislav Ivanovic, John Terry, Ryan Bertrand - Nathan Ake, Ramires, Oscar (Marko Marin, 79), Yossi Benayoun (Eden Hazard, 58) - Fernando Torres, Victor Moses (David Luiz,76).

Programul sferturilor de finala (9-10 martie):

Everton - Wigan Athletic

Manchester City - Barnsley (liga a doua)

Manchester United - Chelsea

Millwall (liga a doua) - Blackburn Rovers (liga a doua).