Steaua va miza totul pe cartea atacului in partida retur cu Ajax (Europa League, 16-imi de finala), echipa lui Laurentiu Reghecampf fiind nevoita sa intoarca rezultatul de la Amsterdam (0-2). Nici pentru CFR Cluj lucrurile nu stau mai bine, dupa ce formatia din Gruia a pierdut (scor 2-0) la Milano, contra Interului. Meciul de la Cluj va incepe la ora 20:00, in timp ce Steaua se va duela cu Ajax de la ora 22:00. Ambele partide vor fi LiveText pe HotNews.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

CFR Cluj - Inter Milano (20:00, Protv, Digisport 1, Dolcesport 1 - direct)

* In tur, a fost 2-0 pentru italieni.

"Nu sunt de acord ca nu am fost ofensivi la Milano si cred ca va trebui sa fim mai agresivi in ultimii 20-30 de metri din atac si sa luptam sa stopam contraatacurile lor. Jucatorii trebuie sa fie mai increzatori" - Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj.

"Este pentru prima data cand as putea juca impotriva unei echipe romanesti, am si emoţii, dar si un sentiment ciudat, confuz. Oricum, va fi un meci special pentru mine. CFR este o echipa buna, a dat continuitate istoriei sale, a progresat, iar in Liga Campionilor a obtinut rezultate la care nu se astepta nimeni, fiind la un pas de primavara europeana. Este o echipa importanta si respectata in Europa " - Cristi Chivu, fundas Inter Milano.

Echipe probabile:

CFR: Felguieras - Cadu, Piccolo, Rada - Godemeche - Pinto, Muresan, Sepsi, Camora - Rui Pedro, Maah. Antrenor: Paulo Sergio

Inter: Handanovic - Jonathan, Juan Jesus, Chivu, Nagatomo - Zanetti, Benassi, A. Pereira - Kovacic, R. Alvarez - Palacio. Antrenor: Andrea Stramaccioni.

Steaua - Ajax (22.00, Digisport 1, Dolcesport 1 - direct)

* In tur, olandezii au castigat cu 2-0.

"Indiferent cati oameni vor veni la meci, noi suntem fericiti ca facem parte din acest colectiv, suntem cea mai iubita echipa, chiar daca nu vor veni cu Ajax 50.000 de oameni. Ne dorim sa sarbatorim calificarea alaturi de fani. Obiectivul nostru este sa jucam candva o finala de Champions League sau de Europa League" - Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua.

"Sigur ca Steaua poate inscrie trei goluri, eu chiar am mentionat ca adversarul a jucat foarte bine in tur si a avut cateva sanse bune de a marca. Cu atat mai mult aici, cu suporterii in spate, ei pot marca doua goluri asa cum am facut si noi la Amsterdam. Vom incerca sa marcam noi, ca apoi ei sa aiba nevoie de patru goluri si sa le fie mai dificil" - Frank De Boer, antrenor Ajax.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu – Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevic - Prepelita - Adi Popa, Tanase, Rusescu, Chipciu - Tatu. Antrenor. Laurentiu Reghecampf

Ajax: Vermeer - Van Rhijn, Alderweireld, Veltman, Blind - Poulsen, Schone, Eriksen - Boerrigter, Sitghtorsson, Fisher. Antrenor: Frank De Boer.