UPDATE Arsenal a pierdut pe teren prorpiu in fata masinii de fotbal germane Bayern Munchen cu 3-1, iar nemtii sunt ca si calificati in sferturile Champions League. "Aceasta partida dureaza 180 de minute, iar fiecare detaliu va fi important", a declarat Arsene Wenger, antrenorul londonezilor. In cealalta disputa a zilei, FC Porto a invins cu 1-0 pe spaniolii de la Malaga.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia
  • Porto-Malaga 1-0 (J. Moutinho '56)
  • Arsenal - Bayern Munchen 1-3 (Podolsky '55 / T. Kross '7, Muller '21, Mandzukici '77)

Arsenal - Bayern Munchen (21:45, "Emirates", Digisport 1, Dolcesport 1 direct)

"Stiu ca acest meci dureaza 180 de minute si ca fiecare detaliu va conta. Am pierdut doua din ultimele 11 meciuri, iar asta ne da incredere. Cunoastem bine pe Bayern, dar asta nu inseamna ca nu pot aparea surprize. Avem incredere in fortele noastre si asteptam cu mare interes dubla cu germanii" - Arsene Wenger, antrenor Arsenal.

"Am facut un sezon mare anul trecut, dar din pacate nu am reusit sa castigam trofeul. Anul acesta speram sa fie altfel. Vom avea un meci greu la Londra, suntem insa pregatiti. Arsenal este o echipa puternica, o prezenta constanta in fazele superioare ale Champions League. Nu m-am gandit la un rezultat favorit pentru meciul din aceasta seara, dar stiu ca putem castiga daca vom evolua la cel mai inalt nivel" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.

Echipe probabile:

Arsenal: Szczesny - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen - Arteta, Ramsey - Wilshere - Walcott, Podolski, Cazorla (4-2-1-3).

Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Muller, Kroos, Ribery - Mandzukic (4-2-3-1).

Ultimele meciuri:

Arsenal - Blackburn Rovers 0-1

(Kazim Richards 72')

VfL Wolfsburg - Bayern 0-2

(Mandzukic 36', Robben 90+2')

FC Porto - Malaga (21:45, "Dragao", Digisport 2, Dolcesport 2 direct)

"In fiecare meci ne propunem un singur lucru: victoria. Malaga a castigat o grupa din care a facut parte Milan, iar asta spune multe despre valoarea lor. Meciurile de Champions League sunt unice, iar noi vrem sa profitam din plin de acest spectacol la care luam parte" - Vitor Pereira, antrenor FC Porto.

"In 180 de minute se pot intampla multe. Porto este una din marile echipe ale Europei. Am avut un sezon bun pana acum, dar totul poate fi sters daca nu suntem concentrati. Ne dorim un rezultat bun in deplasare, vrem sa marcam" - Manuel Pellegrini, antrenor Malaga.

Echipe probabile:

FC Porto: Helton - Danilo, Mangala, Otamendi, Sandro - Gonzalez, Fernando, Mourinho - Varela, Martinez, Rodriguez (4-3-3).

Malaga: Caballero - Antunes, Weligton, Demichelis, Gamez - Camacho, Toulalan - Portillo, Isco, Joaquin - Cruz (4-2-3-1).

Ultimele meciuri:

Beira Mar - FC Porto 0-2

(Atsu '34, Martinez '73)

Malaga - Bilbao 1-0

(Saviola '18)

Champions League, rezultate consemnate pana acum in "optimi":

Valencia - PSG 1-2

(Rami 90' - Lavezzi 10', Pastore 43')

Celtic - Juventus 0-3

(Matri 3', Marchisio 77', Vucinic 83')

Real Madrid - Manchester United 1-1

(C. Ronaldo 30' - Welbeck 20')

Sahtior Donetk - Borussia Dortmund 2-2

(Srna 31', Douglas Costa 68' - Lewandowski 41', Hummels 87').