Condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane, Gigi Becali a precizat, luni, ca nu va renunta la finantarea echipei Steaua Bucuresti. "Niciodata nu se va intampla asta", a declarat omul de afaceri in legatura cu o eventuala plecare de la liderul din Liga 1.

Steaua BucurestiFoto: steauafc.com

"Aceasta hotarare mi-a omorat sufletul. A fost peste puterea mea. Mi-au aratat ca ei fac ce vor. Este batjocoritor sa ma duc la politie timp de 8 ani in fiecare luna. M-au invins. Cum sa renunt la Steaua? Niciodata nu se va intampla asta. Doamne fereste", a declarat Gigi Becaliintr-o interventie la sport.ro.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane, cu un termen de incercare de 8 ani. Decizia este definitiva. Completul de 5 judecatori de la Curtea Suprema a mai decis si interzicerea dreptului de a alege si de a fi ales, pedeapsa suspendata si ea pe durata perioadei de incercare, ceea ce inseamna ca mandatul de parlamentar al lui Gigi Becali nu este afectat.