Ajuns la 32 de ani, Ronaldinho vorbeste cu mandrie despre performantele reusite in cariera de jucator profesionist. Brazilianul are insa si un mare regret, acela ca nu a jucat mai mult timp impreuna cu Lionel Messi (n.r. in perioada in care a evoluat pentru FC Barcelona).

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu, nu am regrete pentru ca nu am apuca sa joc in Anglia (n.r. Premier League). Am evoluat la formatii puternice in Europa si am castigat tot ce se putea castiga. Am totusi un regret, acela ca nu am evoluat mai multe sezoane in aceeasi echipa cu Lionel Messi", a declarat Ronaldinho intr-un interviu pentru presa britanica.

"Este unul din cei mai buni prieteni ai mei (n.r. Messi). Am avut norocul sa-l observ inca de cand era foarte tanar. De atunci era insa unul din cei mai buni. Messi a fost, in ultimii trei-patru ani, cel mai bun fotbalist al planetei. A fost constant si a ridicat cu mult nivelul in fotbalul mondial", a completat Ronaldinho.

Fotbalistul brazilian a evoluat la FC Barcelona in perioada 2003-2008, timp in care a cucerit, printre altele, Balonul de Aur (2005) si Champions League (2006).

In acest moment, Ronaldinho este fotbalistul celor de la Atletico Mineiro.