Steaua a remizat, scor 3-3, in meciul amical cu Sturm Graz, disputat in Antalya, Turcia. "Nu cred ca rezultatele din amicale conteaza chiar asa de mult. Ajax este o echipa puternica, cred ca sunt favoriti, ei se afla in plin campionat", a declarat Alex Chipciu despre "dubla" ros-albastrilor cu Ajax, din Europa Legue.

Alex ChipciuFoto: steauafc.com

"Nu cred ca rezultatele din amicale conteaza chiar asa de mult, insa consider ca ar fi trebuit sa castigam meciul cu Qabala, pentru ca avem valoare. Nu ma gandesc foarte mult la meciul cu Ajax, fiindca sunt in cantonament si aceasta este o perioada destul de obositoare. Daca ne luam dupa ce fac ei intr-un meci sau altul, nu conteaza.

Ajax este, insa, o echipa puternica, deoarece a castigat campionatul de multe ori si a vandut jucatori cu foarte multi bani. Cred ca ei sunt favoriti, dar noi avem sanse de calificare. Cred, insa, ca aceasta echipa a fost destul de minimalizata in ultima vreme in Romania, ceea ce este o mare greseala. Olandezii au un mare avantaj fiindca sunt in plin campionat, dar vom face tot posibilul sa nu se vada diferenta. Tanase va lipsi doar in meciul tur, dar o sa ne lipseasca, fiindca este foarte greu de inlocuit. Sper, insa, sa isi demonstreze valoarea in retur si sa ne ajute sa ne calificam", a declarat Alexandru Chipciu intr-o conferinta de presa, citat de Mediafax.

Steaua se va duela cu Ajax in 16-imile Europa League. Meciul tur se va disputa pe 14 februarie, la Amsterdam, in timp ce returul se va juca pe Arena Nationala, in data de 21 februarie.