Clubul Sporting Lisabona a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, revine la gruparea lusitana, precizand ca romanul a fost mereu "un jucator foarte indragit de fani", potrivit Mediafax.

Marius NiculaeFoto: AGERPRES

"Marius Niculae a revenit la Sporting. Atacantul roman in varsta de 31 de ani vine la clubul nostru de la Vaslui, in momentul in care era pe locul doi in topul marcatorilor din campionatul Romaniei, cu 11 goluri, putand fi o buna intarire pentru atac. Marius Constantin Niculae revine pe Alvalade, unde a fost mereu un jucator foarte indragit de fanii Sportingului. Niculae a jucat la Sporting in perioada 2001-2005", se arata pe site-ul oficial al clubului lusitan, care nu precizeaza durata contractului.

Cotidianul O Jogo scria, miercuri, ca atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, va semna un contract pe un an si jumatate cu formatia Sporting Lisabona.

Marius Niculae, in varsta de 31 de ani, a jucat in cariera sa la formatiile Dinamo Bucuresti, Sporting Lisabona, Standard Liege, FSV Mainz, Inverness, Kavala si FC Vaslui.