Petre Grigoras nu mai este antrenorul echipei Pandurii Targu-Jiu, tehnicianul demisionand in cursul zilei de marti. Conducerea formatiei din Liga 1 a acceptat revenirea la echipa a fotbalistului Stojan Vranjes, lucru care nu a fost pe placul lui Grigoras, informeaza gsp.

Petre GrigorasFoto: AGERPRES

UPDATE Conform gsp, Ioan Andone are mari sanse sa fie noul tehnician al gorjenilor.

"Cine este Stojan Vranjes? De ce trebuie sa facem atat de multa tevatura pe venirea lui? Eu ma pot compara vreodata cu el? In vara a avut posibilitatea sa isi prelungeasca contractul cu CFR, dupa ce a castigat campionatul, dar nu s-a vrut. Sapte luni nu l-am vazut la club, nu am auzit de el, desi era sub contract", a declarat Petre Grigoras, in urma cu cateva zile, la Digisport.

"Abia am aflat de aceasta plecare. Va dati seama, cu totii ne doream sa ramana, am plecat la un drum impreuna. Maine (n.r. miercuri, 16 ianuarie) era reunirea, nici nu ne-am gandit ca s-ar putea intampla asa ceva, abia asteptam sa ne vedem. Nu pot sa comentez mai multe pentru ca nu stiu ce s-a intamplat cu exactitate. Oricum, niciunul dintre jucatori nu poate sa fie fericit ca s-a ajuns aici. Dumnealui stia sa ne motiveze la fiecare meci, stia cum sa ne vorbeasca" - Alexandru Maxim, mijlocas Pandurii, la gsptv.

Cu Grigoras pe banca tehnica, formatia Pandurii a incheiat anul 2012 pe locul 4 in Liga 1, la 12 puncte distanta de liderul Steaua.

In varsta de 48 de ani, Petre Grigoras a pregatit de-a lungul timpului echipele Farul Constanta, FC Onesti, Petrolul Moinesti, Otelul Galati, Poli Iasi si Pandurii Targu-Jiu.