FC Dinamo a anuntat joi seara, pe site-ul oficial, ca a convenit cu antrenorul principal, Dorinel Munteanu, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale. Antrenorul Cornel Talnar a declarat, joi, pentru Mediafax, ca este de acord sa preia conducerea tehnica a echipei Dinamo.

Dorinel MunteanuFoto: HotNews / DP

"Multumim, Dorinel Munteanu! FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Dorinel Munteanu au convenit in aceasta dupa-amiaza, pe cale amiabila, intreruperea raporturilor contractuale, a anuntat Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al clubului din "Stefan cel Mare", se arata pe site-ul oficial al clubului bucurestean.

"Imi pare rau ca suspend in acest moment un proiect la care m-am angajat in urma cu doua luni. Am cerut si am gasit intelegere din partea clubului pentru a-mi indeplini un vis in cariera de antrenor. Nu am avut vreo nemultumire legata de Dinamo, asa cum s-a vehiculat eronat in presa. Vreau sa-mi indeplinesc visul de a antrena in Germania, unde este si familia mea!", a declarat Dorinel Munteanu, conform fcdinamo.ro.

Nicolae Badea a afirmat ca nu a avut vreun motiv de nemultumire privind activitatea lui Munteanu, ci a dat curs unei solicitari a tehnicianului. "Am dat curs solicitarii antrenorului Dorinel Munteanu, intelegand sansa pe care o are in cariera sa. Am convenit impreuna, pe cale amiabila, intreruperea raporturilor contractuale. Nu am avut vreun motiv de nemultumire privind activitatea lui Dorinel Munteanu! In numele clubului, ii multumim lui Dorinel Munteanu si ii uram succes in cariera, atat lui, cat si celorlalti componenti ai staff-ului tehnic!", a precizat Badea.

Antrenorul Cornel Talnar a declarat, joi, pentru Mediafax, ca este de acord sa preia conducerea tehnica a echipei Dinamo, precizand ca nu se pune problema unui provizorat si ca vineri va stabili toate detaliile contractului, impreuna cu oficialii clubului bucurestean.

"Acum sunt la Alba Iulia, dar maine sunt la Bucuresti sa vorbesc cu domnul presedinte. Am discutat in principiu si sunt de acord sa vin la Dinamo, imi doresc sa vin la Dinamo. Nu se pune problema provizoratului, la Dinamo nu se va mai pune problema interimatului. Maine (n.r. - vineri) vom stabili toate detaliile contractului", a spus Talnar.