Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sambata, ca gruparea din Ghencea a obtinut serviciile fotbalistului Alexandru Maxim, de la Pandurii Targu Jiu.

Alexandru MaximFoto: Agerpres

"Maxim a semnat cu Steaua. El va primi 8.000 de euro pe luna, dar ii va creste salariul in functie de evolutiile sale. La fel am facut si cu Gardos sau Rusescu. Are 22 de ani, e copil inca, sa vedem daca va confirma la Steaua", a spus Becali la Sport.ro, potrivit Mediafax.

Vineri, Becali declarase ca i-a oferit pe atacantul Adi Rocha si portarul Razvan Stanca plus sase sute de mii de euro pentru transferul mijlocasului Alexandru Maxim de la Pandurii Targu Jiu, gruparea gorjeana urmand sa pastreze si un procent de 20%

Pe lista jucatorilor doriti de formatia din Ghencea se mai afla Chima (atacant - Molde), Gicu Grozav (Petrolul Ploiesti), Teixeira (Rapid) si Rui Duarte (Rapid).

Se vor desparti de Steaua in aceasta iarna: Martinovic, Dumitras, Balan, Machado si Rocha, dupa cum a confirmat patronul ros-albastrilor la Digisport.

Dupa disputarea a 19 etape din Liga 1, Steaua se afla pe locul 1 in clasament, cu 47 de puncte acumulate. Pe doi se gaseste Astra Giurgiu (37 de puncte), in timp ce pe trei se afla FC Vaslui (35 puncte).