Vlad Chiriches va ajunge la AC Milan in aceasta iarna, scriu jurnalistii de la Corriere dello Sport. Echipa pregatita de Massimiliano Allegri vrea cu orice pret sa-si intareasca defensiva, iar internationalul roman este vazut drept solutia ideala. In varsta de 23 de ani, Chiriches ii va costa pe italieni aproximativ 7 milioane de euro.

Vlad Chiriches ar putea ajunge la AC MilanFoto: captura corriere dello sport.it

"Jucatorul care se afla cel mai aproape de Milan este Vlad Chiriches, aparatorul celor de la Steaua Bucuresti. Internationalul roman va fi achizitionat in aceasta iarna. Acerbi (n.r. fundas al Milanului) va pleca cel mai probabil la Genoa, in locul sau putand ajunge Kucka. In schimbul romanului Chiriches, Milanul va plati 7 milioane de euro. Chiriches ar urma sa fie imprumutat pana in vara lui 2013, iar apoi achizitionat", se precizeaza pe corrieredellosport.it.

In varsta de 23 de ani, Chiriches a fost unul dintre cei mai in forma jucatori ai Stelei in campionat si in Europa League. De asemenea, aparatorul este titular in nationala Romaniei.

Pe langa AC Milan, de Chiriches se mai intereseaza Inter Milano si AS Roma.

De-a lungul carierei, Chiriches a evoluat la International Curtea de Arges (2008-2011), Pandurii Targu-Jiu (2010-2011) si Steaua Bucuresti (2012-prezent).