Claudiu Niculescu, fost antrenor al "Sepcilor Rosii" este audiat de procurorii DIICOT in legatura cu transferurile de jucatori de la "U" Cluj la Petrolul Ploiesti (in calitate de martor), informeaza Ziua de Cluj. Alaturi de Niculescu, audiati vor fi si fotbalistii implicati in tranzactie.

Claudiu NiculescuFoto: Agerpres

Conform Ziua de Cluj, procurorii studiaza in special cazurile lui Gheorghe Grozav, Ovidiu Hoban si Marian Cristescu pentru care "U" a platit anumite sume de bani ajunse in total la peste 350.000 de euro in momentul achizitionarii lor.

Pe langa Florian Walter, urmariti penal sunt si Ioan Marginean, actual actionar majoritar de la "U", si Daniel Capra, cel care detine pachetul majoritar la FC Petrolul.

Florian Walter este acuzat de delapidare cu consecinte extrem de grave, prejudiciul estimat fiind de 11 milioane de euro.

In vara anului 2012, Florian Walter a plecat de la "U" Cluj la Petrolul Ploiesti impreuna cu mai multi jucatori.

Acestia sunt Mircea Bornescu (portar, 32 ani), Sebastian Achim (fundas, 25 ani), George Galamaz (fundas, 31 ani), Lukasz Szukala (fundas, 27 ani), Constantin Grecu (fundas, 23 ani), Dorinel Popa (mijlocas, 23 ani), Ovidiu Hoban (mijlocas, 29 ani), Laurentiu Marinescu (mijlocas, 27 ani), Adrian Cristea (mijlocas, 28 ani), Marian Cristescu (mijlocas, 27 ani), Nwakaeme Tony (atacant, 23 ani) si Gheorghe Grozav (atacant, 22 ani).