​Jose Mourinho va pleca de la Real Madrid, decizia fiind luata in aceste zile de Florentino Perez, presedintele galacticilor, informeaza Marca. Lusitanul a cazut in dizgratia lui Perez din cauza deselor conflicte cu jucatorii si din cauza lipsei rezultatelor (Realul isi doreste cu orice pret castigarea Champions League).

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

In vara lui 2010, Jose Mourinho a venit la Real Madrid. Tehnicianul de-abia castigase Champions League cu Inter Milano, iar in capitala Spaniei venise cu gandul clar de a se impune si alaturi de "albi".

La trei sezoane distanta, Mourinho se poate lauda doar cu un campionat si cu o Cupa a Spaniei, prea putin pentru o formatie precum Real Madrid. In plus, Realul a pierdut multe dintre meciurile cu Barcelona, eternul rival.

Jurnalistii de la Marca vorbesc despre o inevitabila despartire intre Mourinho si Real, acest lucru urmand sa se intample in vara lui 2013.

Florentino Perez (presedintele galacticilor) nu este multumit de rezultatele echipei, iar in plus Perez ii reproseaza lui Mourinho relatia rece cu unii dintre jucatorii echipei.

Jose Mourinho nu duce insa lipsa de oferte, portughezul fiind dorit de Manchester City, Chelsea, PSG si Manchester United.