UEFA a anuntat, vineri, ca a ridicat suspendarea data impotriva celor de la FC Vaslui. Moldovenii nu primisera banii cuveniti pentru participarea in cupele europene, din cauza datoriilor. In schimb, Rapid si Dinamo raman in continuare pedepsite de forul european.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Pentru 16 din cele 23 de cluburi care aveau plata primelor pentru sezonul 2012/2013 suspendate temporar de catre Camera de Investigatie a Instantei de Control Financiar (CFCB) sanctiunea a fost ridicata, dupa ce s-a constatat ca s-au implementat cerintele financiare necesare. In baza unor noi informatii oferite de cluburi inaintea termenului de 30 septembrie 2012 si ca urmare a investigatiilor, CFCB a decis, avand in vedere ca nu s-au mai inregistrat intarzieri de plata, sa inchida cazurile a 16 cluburi", se precizeaza pe site-ul UEFA, conform Mediafax.

Echipele carora li s-a ridicat suspendarea sunt: FK Željezničar (Bosnia-Hertegovina), FK Sarajevo (Bosnia-Hertegovina), FK Borac Banja Luka (Bosnia-Hertegovina), PFC tSKA Sofia (Bulgaria), Atlético Madrid (Spania), Maccabi Netanya FC (Israel), FK Shkendija 79 (Macedonia), Floriana FC (Malta), FK Budućnost Podgorica (Muntenegru), FK Rudar Pjevlja (Muntenegru), Ruch Chorzów (Polonia), Sporting Clube de Portugal (Portugalia), FC Vaslui (Romania), FC Rubin Kazan (Rusia), Fenerbahçe SK (Turcia), Eskişehirspor (Turcia).

Citeste si

Rapid, Dinamo si FC Vaslui vor ramane fara banii de la UEFA - Forul european a sistat premierea din cauza datoriilor celor trei echipe