Dupa plecarea lui Cristi Borcea se pare ca si Dragos Savulescu urmeaza sa se retraga de la Dinamo, care ar mai ramane cu doar doi actionari, Nicolae Badea si Ionut Negoita. Dinamo nu traverseaza o perioada foarte buna in campionat (locul 7) iar in Cupa Romaniei au fost eliminati de CFR Cluj, iar sansele de calificare intr-o cupa europeana sunt din ce in ce mai mici.

"Am avut discutii cu domnul Savulescu, m-a anuntat despre aceasta decizie. Am o relatie foarte buna cu el, plecasem la un drum impreuna, el a insistat sa vin. La Dinamo sunt ceva probleme, nu este o noutate. Cand am intrat la Dinamo, stiam situatia, problemele, trebuia sa avem solutii impreuna, sa avem un echilibru financiar si sa ducem Dinamo acolo unde trebuie sa fie. Dinamo este un brand, trebuie sa fie intre primele doua echipe", a spus Negoita, in cadrul unei emisiuni de la digisport.

Negoita avertizeaza ca Dinamo s-ar putea desfiinta, daca problemele financiare nu se vor rezolva.

"Jucatorii sunt neplatiti de trei luni, staff-ul administrativ de doua luni, sunt datorii catre terti, trebuie gasita o solutie. Eu sunt pus intr-o situatie penibila, mi-e si rusine sa ma vad cu jucatorii. Fara o infuzie serioasa de capital, Dinamo poate sa nu mai fie, are nevoie de o reforma. Daca vom lua deciziile corecte, Dinamo poate sa fie cel mai bun. Avem nevoie de solutii, nu prea imi plac conditiile de incertitudine. La un moment dat trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, avem nevoie de sume importante pentru urmatorul an. In calitate de sponsor am dat doua milioane de euro la Dinamo, iar de cand sunt actionar am bagat patru milioane", a mai afirmat Negoita.