In urma cu mai multe saptamani, presa catalana a scris despre un precontract semnat intre FC Barcelona si Santos pentru Neymar. Johan Cruyff, fost mare jucator al echipei blau-grana, critica o astfel de mutare. "Barcelona nu are nevoie de Neymar, are jucatori care inscriu destul de mult", a precizat Cruyff.

Neymar (Santos)Foto: Reuters

"Barcelona nu are nevoie de Neymar, echipa are multi jucatori de valoare, care inscriu destul de mult. O astfel de mutare nu s-ar justifica. Inteleg aducerea lui Song, pentru ca Barca avea nevoie de un fotbalist pe pozitia respectiva. Relatia mea cu Barcelona este zero, nu stiu daca este bine sau nu, dar acesta este adevarul", a declarat Johan Cruyff, citat de Marca.

Conform Sport.es, Barcelona ar avea semnat un precontract cu Santos, iar in cazul in care mutarea nu se va mai produce catalanii vor plati o despagubire de aproximativ 40 de milioane de euro.

Neymar are o clauza de reziliere de 65 de milioane de euro, suma pe care se pare ca o vor achita catalanii pentru a obtine semnatura fotbalistului brazilian.