​Minutul 26 al partidei Nordsjaelland - Sahtior. Unul dintre jucatori gazdelor se accidenteaza, iar danezii trimit mingea in afara terenului. La reluare, Luiz Adriano inscrie, fara sa le dea mingea nordicilor, asa cum ar fi fost fair-play. Faza a nascut multe controverse, Mircea Lucescu si echipa sa fiind acuzati de lipsa de fair-play. "Imi pare rau ca nu i-am lasat sa inscrie imediat", s-a aparat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu Foto: Reuters

In loc sa lase mingea gazdelor, asa cum ar fi fost corect, Luiz Adriano a preluat nestingherit si a inscris. Faza a incins spiritele, oaspetii fiind acuzati de lipsa de fair-play.

Desi ar fi trebuit sa-i lase pe danezi sa inscrie dupa cele intamplate (asa ar fi fost corect din punct de vedere moral), jucatorii lui Sahtior nu s-au conformat, iar huiduielile au continuat pe arena "Parken".

"Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat. Pentru golul lui Luiz Adriano si pentru ca nu i-am lasat sa inscrie imediat", s-a aparat Mircea Lucescu dupa incheierea partidei (citat de gsp).

"Dupa acel gol al lui Luiz Adriano, ucrainenii nu si-au cerut scuze. Eu, in locul lor, i-as fi lasat pe adversari sa marcheze. Nu stiu daca cei de la Sahtior sunt banditi. Dar unii dintre jucatorii si antrenorii ucrainenilor sunt lipsiti de fair-play" - Kasper Hjulmand, antrenor Nordsjaelland.

In cele din urma, Sahtior s-a impus cu 5-2, obtinand astfel calificarea pentru "optimile" Champions League.

Faza in care Luiz Adriano inscrie: