​CFR se afla la doar 90 de minute de calificarea in primavara cupelor europene (Europa League), o victorie contra celor de la Braga asigurandu-le cel putin locul trei in grupa. Meciul din Gruia va fi in direct pe TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Echipa nu a fost in ceata niciodata, nici macar cu Astra. Vrem sa evoluam din ce in ce mai bine si sa demonstram ca a fost un mic accident ce s-a intamplat in campionat" - Paulo Sergio, antrenor CFR.

"Nu vrem sa ne inecam la mal sau sa murim pe plaja. Scopul nostru este unic: victoria. Trebuie sa luptam cu totii pentru a ajunge si mai aproape de visul nostru, calificarea din aceasta grupa. Vreau sa repet performanta din tur. Jucam acasa si trebuie sa evoluam cu determinare inca din primul minut" - Rafael Bastos, jucator CFR Cluj.

"Suntem constienti ca intalnim o echipa puternica. Nu cred insa ca ne vom mai surprinde precum in meciul tur" - Jose Peseiro, antrenor Braga.

"Venirea lui Paulo Sergio la CFR va face si mai dificil meciul pentru noi. El cunoaste foarte bine echipa noastra si fotbalul portughez" - Luis Baltasar, antrenor secund Braga.

Echipe probabile:

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto,Cadu, Piccolo, Rada - Muresan, Alberto - Sougou, Rui Pedro - Camora - Bastos. Antrenor: Paulo Sergio.

Braga: Beto - Salino, N. Coelho, Douglao, Elderson - Custodio, Hugo Viana - Alan, Michael, Amorim - Eder. Antrenor: Jose Peseiro.

Ultimele partide:

CFR - Astra 0-2

(Budescu 45+1', Ivanovski 87')

FC Pampilhosa - Braga 1-3

(Leitao 38' - Viana 11', Alan 22' pen, Ze Luis 90+1')

Meciurile zilei:

Galatasaray - Manchester United ("TurkTelekom Arena")

CFR - Braga ("Dr. Constantin Radulescu")

Clasament Grupa H:

1 Manchester United 12 puncte

2 CFR Cluj 4 puncte

3 Galatasaray 4

4 Braga 3.