O victorie in meciul cu Galatasaray o poate duce pe CFR in primavara cupelor europene (sigur in Europa League). "Nu fac strategia pentru un egal, mereu vreau sa castig", a declarat Paulo Sergio, tehnicianul campioanei Romaniei. Meciul CFR vs Galatasaray va fi in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Cu Galatasaray important e ca echipa sa se adaptaze conditiilor de joc. Nu sunt adept al unui anumit sistem de joc, e doar o schita. Pe mine ma intereseaza mai mult dinamica din teren. Nu conteaza neaparat posesia, conteaza ca la final de meci sa fii castigator. Cand fac strategia unui joc nu ma gandesc la un egal, mereu vreau sa castigam. Daca se va termina insa la egalitate partida cu Galatasaray va fi mai rau pentru ei decat pentru noi. In celalalt meci nu ma intereseaza rezultatul, ma concentrez in special pe jocul nostru. Pentru noi ar fi mai bine sa piarda Braga, dar nu ma preocupa asta in mod special" - Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj.

"Urmeaza doua partide extrem de importante in Liga Campionilor, din care suntem obligati sa obtinem cel putin 4 puncte. Trebuie sa luam taurul de coarne si sa bifam o victorie cu Galata, pentru a ne usura urmatoarea confruntare, cu Braga" - Arpad Paszkany.

"Vom juca un meci foarte important, desigur ca avantajata e echipa care joaca acasa. Noi vom fi in avantaj doar daca vom castiga, dar, desigur, ei sunt mai avantajati acum, pentru ca evolueaza acasa. In tur, am avut multe ocazii, am lovit si bara, acum speram sa fie altfel. Vrem sa ducem din nou Galata acolo unde e locul sau si unde merita" - Fatih Terim, antrenor Galatasaray.

Echipe probabile:

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Alberto - Sougou, Muresan, Godemeche, Camora - Kapetanos. Antrenor: Paulo Sergio.

Galatasaray: Muslera - Eboue, Nounkeu, Cris, Riera - Altintop, Selcuk, Yekta, Amrabat - Umut Bulut, Yilmaz. Antrenor: Fatih Terim.

Arbitru: W. Collum, ajutat de W. Conquer si M. Cryans (toti din Scotia).

Ultimele meciuri:

CFR - FC Brasov 5-0

(Kapetanos 14, Muresan 55, Cadu 65 pen, Rui Pedro 69, Aguirregaray 82)

Istanbul BB SK - Galatasaray 1-3

(Turgay 61 - Umut 12, Selcuk 43, Zayatte autogol 69)

Se joaca miercuri:

CFR - Galatasaray

Braga - Manchester.

Clasament:

1 Manchester United 9 puncte

2 CFR 4

3 Braga 3

4 Galatasaray 1.