Mircea Rednic a debutat cu o victorie pe banca tehnica a celor de la Standard Liege: 2-0 pe terenul celor de la Genk. Au marcat Batshuayi (46') si Seijas (90+2'). Aceasta a fost prima infrangere din actuala stagiune pentru cei de la Genk.

Victorie pentru Standard LiegeFoto: standard.be

"Am facut un joc excelent. Trebuie sa-mi felicit jucatorii, dar si pe secundul Peter Balette, care m-a ajutat mult. Ii multumesc tare si jos palaria! Aceasta victorie a venit extraordinar pentru suporteri si club", a declarat la finalul meciului Mircea Rednic, conform gsp.

"Inca din start am realizat un presing inalt, ceea ce impiedicat-o pe Genk sa-si dezvolte jocul. Daca prima repriza a fost echilibrata, noi am demarat extraordinar la reluare printr-un gol care ne-a dat incredere. Si cei pe care i-am introdus au intrat foarte bine in joc. Jucatorii trebuie sa stie ca voi da sanse la toata lumea", a completat Mircea Rednic.

Echipa folosita de Mircea Rednic: Kawashima - Ciman, Fryers, Goreux, A. Kanu - Bulot, Buyens, Vainqueur, Van Damme (68 Ajdarevici) - Batshuayi (74 Dudu Biton), Imoh Ezekiel (59 Seijas).

Standard a acumulat 19 puncte dupa 13 etape, aflandu-se pe locul 8.