Cosmin Contra este, incepand de luni, noul antrenor al Petrolului, fostul international roman semnand o intelegere valabila pentru un an si jumatate. Alaturi de Contra, la Ploiesti au mai venit Laurentiu Rosu (antrenor secund) si Florin Tene (antrenor cu portarii), informeaza Mediafax.

Cosmin ContraFoto: fcpetrolul.ro

"Incepand de astazi (n.r. - luni), Cosmin Contra este, oficial, noul antrenor principal al echipei noastre, semnand un angajament valabil pentru un an si jumatate, cu clauza de prelungire pentru inca un sezon. Tanarul tehnician va debuta, maine (n.r. - marti), pe banca «lupilor», cu ocazia meciului cu FC Brasov, contand pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei. FC Petrolul ii ureaza bun venit lui Cosmin Contra si ii doreste sa obtina cat mai multe succese pe banca formatiei noastre", informeaza site-ul oficial al gruparii prahovene.

Cosmin Contra a debutat in cariera de antrenor la FC Timisoara, in sezonul 2010-2011 (pret de 11 etape i-a pregatit pe banateni).

Mircea Rednic, fostul antrenor al "lupilor", a plecat de la echipa imediat dupa victoria cu FC Brasov (1-0), antrenorul semnand cu belgienii de la Standard Liege.