Derbiul etapei cu numarul XII din Liga 1 se va desfasura la Targu-Jiu, acolo unde formatia Pandurii se va duela cu Steaua. "E un meci care ne poate duce spre titlul 24. Pandurii este o echipa foarte buna, cu un joc frumos, cu un fotbal total", a declarat Laurentiu Reghecampf in cadrul unei conferinte de presa.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"E un meci foarte important pentru noi, foarte greu. Un meci care pe noi ne poate duce spre titul 24. Vom avea 15 puncte fata de CFR Cluj daca vom invinge, e greu sa ne mai poata ajunge cineva. Pandurii e o echipa foarte buna, cu un joc frumos, un fotbal total. Vrem sa castigam, dar normal ca orice punct obtinut conteaza.

Noi reusim sa motivam jucatorii prin antrenament, nu prin alte metode. Daca baietii vor castiga acest meci, vor avea o prima de 20.000 de euro.

Jocul nostru e foarte puternic pe benzi, vom incerca din primul minut sa marcam, sa atacam. Si pentru Pandurii este un meci cu o miza foarte mare. Trebuie sa contracaram jocul lor de pase.

Avem toti jucatorii sanatosi, sunt ceva probleme cu cei care au jucat 90 de minute la nationala. Tanase e refacut, mai are ceva de recuperat, dar ne putem baza pe el duminica", a spus Laurentiu Reghecampf intr-o conferinta de presa, citat de gsp.

Meciul Pandurii - Steaua se va juca duminica, de la ora 21.30, urmand sa fie in direct pe Digisport. Inaintea acestui meci, Steaua se afla pe primul loc, cu 28 de puncte, in timp ce Pandurii se afla pe 2, cu 25 de puncte acumulate.