BileteSteaua.ro anunta disponibilitatea tichetelor online pentru meciul pe care Steaua Bucuresti il va sustine in Liga 1 cu FC Gloria 1922 Bistrita, pe 28 octombrie. In fata unui adversar cu vechime, stelistii se intorc pe terenul primei iubiri si aleg stadionul Ghencea ca loc al infruntarii.

biletesteaua.roFoto: ASCEND Netsolutions

Suporterii stelisti, toti cei care isi doresc sa retraiasca vremurile emotiilor, ale inclestarilor, pasiunea de a fi stelist si a scanda "Campionii din Ghencea!" pot sa comande online biletele pe platforma de ticketing www.BileteSteaua.ro.

"De acum, fanii FC Steaua vor putea sa isi comande bilete la si la partidele disputate pe terenul legendar. Meciul cu FC Gloria 1922 Bistrita este primul care se tine in Ghencea si la care exista optiunea de a achizitiona online bilete prin intermediul www.BileteSteaua.ro . Pentru meciurile disputate acasa, vom fi alaturi de suporteri si le vom oferi posibilitatea de a comanda online, atat pentru Ghencea cat si pentru National Arena", a declarat Adrian Garjoaba, project manager

www.biletesteaua.ro.

Plata online cu cardul, se face utilizand serviciile integratorului de plati www.payu.ro. Cardurile acceptate de operator sunt Visa si Mastercard. De asemenea persoanele fizice pot achita contravaloarea serviciilor efectuand plata prin transfer bancar, conform informatiilor din documentul de plata emis de operatorul de plati www.payu.ro, dupa finalizarea comenzii in site.