Echipa Dinamo Bucuresti a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala si in care a fost comemorat fostul capitan al "alb-rosiilor", Catalin Haldan, decedat la 5 octombrie 2000, potrivit Mediafax.

Golurile au fost marcate de Curtean '6, Alexe '57 si Danciulescu '77.

1-0: Triunghi de pase Munteanu-Boubacar-Curtean si ultimul l-a invins pe Lazar cu un sut de la 16 metri.

2-0: Alexe a recuperat un balon la mijlocul terenului, a patruns central si a marcat cu un sut de la 20 de metri.

3-0: Tucudean i-a pasat cu calcaiul lui Danciulescu, iar acesta a preluat si a inscris golul sau cu numarul 210 in Liga I cu un sut de la 12 metri.

Dinamo Bucuresti: Naumovski - Nica, Luchin, D. Grigore, Pulhac - C. Munteanu, Boubacar - Danciulescu (Filip '82), C. Matei (L. Rus '73), Curtean - Alexe (Tucudean '69). Antrenor: Dario Bonetti.

Pandurii Targu Jiu: Lazar - Ungurusan (Pleasca '54), Viera, Mamele, Al. Vlad - Nistor - Grigoras, Voiculet, Radut (Boutadjine '74), Maxim - Matulevicius (Ibeh '59). Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonase galbene: Nica '38, Pulhac '56, Danciulescu '67 / Viera '35.

Arbitri: Sebastian Coltescu (central) - Valentin Avram, Marius Nicoara (asistenti) - Iulian Dima (rezerva).

Observatori: Aron Huzu, Marcel Lica.

La partida de pe Arena Nationala au asistat 13.545 de spectatori, dintre care 50 de fani gorjeni.

Jucatorii si fanii formatiei Dinamo Bucuresti l-au omagiat pe fostul capitan al "alb-rosiilor", Catalin Haldan, decedat la 5 octombrie 2000, in timpul unui meci amical, ca urmare a unui un accident vascular cerebral.

Suporterii din Peluza Catalin Haldan au venit la meciul de pe Arena Nationala imbracati cu tricouri negre si au scandat "Te vom iubi mereu" si "Catalin Haldan inseamna Dinamo". De asemenea, ei au afisat doua bannere pe care scria: "Dupa 12 ani vrem 11 capitani" si "Doar Haldan ne reprezinta". Fanii au fluturat zeci de steaguri albe si portocalii cu chipul lui Haldan.

Fostul jucator al echipei Dinamo, Florentin Petre, cel mai bun prieten al lui Catalin Haldan, a mers in mijlocul galeriei dinamoviste imbracat intr-un tricou negru cu numarul 11.

Pe ecranele de deasupra terenului a fost difuzat un clip cu momente din cariera lui Haldan.

De asemenea, jucatorii dinamovisti au intrat pe teren cu un banner pe care scria "Spiritul lui Catalin e mai prezent ca niciodata". Fotbalistii au intrat pe teren cu tricouri albe inscriptionate pe piept cu chipul "Unicului Capitan", iar pe spate era trecut numarul 11 si numele Haldan. Jucatorii "alb-rosiilor" au aruncat aceste tricouri suporterilor de la Peluza Catalin Haldan. Copii care-i insoteau pe jucatori pe teren aveau stegulete albe cu chipul lui Haldan.

Inainte de inceperea meciului s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Catalin Haldan.

Dupa inceperea meciului, suporterii dinamovisti au mai afisat un banner pe care scria: "De fiecare data cand vrem sa te vedem, inchidem ochii si ᅡprivimᅡ spre teren".

La meci a asistat si fostul actionar dinamovist Cristian Borcea.