BileteSteaua.ro anunta disponibilitatea tichetelor online pentru meciul pe care Steaua Bucuresti il va sustine in compania FC Copenhaga, joi, 4 octombrie. Dupa egalul de la Stuttgard, privit ca o victorie, Steaua Bucuresti conteaza pe suporteri in infruntarile pentru o noua calificare in primavara europeana, chemandu-i alaturi pe National Arena pentru partida cu FC Copenhaga.

Operatorul de ticketing BileteSteaua.ro vine in intampinarea fanilor care vor sa isi comande biletele la meciul echipei favorite din Europa League, alegandu-si locul cu un singur click, comod si simplu, fara sa astepte deschiderea caselor de bilete si salvand timpul petrecut la coada.

In plus, pentru biletele online la meciurile disputate de Steaua Bucuresti pe National Arena, clubul Steaua a anuntat ca nu exista taxa de livrare, aceasta fiind gratuita, in baza unui parteneriat cu compania de curierat TNT.

"Media biletelor comandate online se mentine una la fel de buna asa cum a fost si in cazul celor vandute pentru partida cu FC Rapid. Practic, pe platforma www.biletesteaua.ro se vinde un bilet la aproximativ 37 de secunde pentru partidele sustinute de clubul bucurestean pe National Arena", a declarat Adrian Garjoaba, project manager www.biletesteaua.ro .

Plata online cu cardul, se face utilizand serviciile integratorului de plati www.payu.ro. Cardurile acceptate de operator sunt Visa si Mastercard. Deasemenea persoanele fizice pot achita contravaloarea serviciilor efectuand plata prin transfer bancar, conform informatiilor din documentul de plata emis de operatorul de plati www.payu.ro, dupa finalizarea comenzii in site.