Formatia Real Madrid a castigat marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), meciul sustinut in compania echipei engleze Manchester City, in prima etapa a grupei D a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Pentru Real au marcat Marcelo '76, Benzema '87 si Cristiano Ronaldo '90 si , iar pentru Manchester City au inscris Dzeko '69 si Kolarov '85.

Real revine de doua ori si castigaFoto: Agerpres

La Manchester City, portarul Costel Pantilimon a fost rezerva.

In celalalt meci al grupei D, Borussia Dortmund (Germania) a invins Ajax Amsterdam (Olanda), scor 1-0, unicul gol fiind marcat de Lewandowski '87.

Etapa a doua programeaza, la 3 octombrie, meciurile: Ajax - Real Madrid si Manchester City - Borussia Dortmund.

Formatia franceza Paris Saint-Germain a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa ucraineana Dinamo Kiev, in prima etapa a grupei A a Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Zlatan Ibrahimovici '19 (penalti), Thiago Silva '29, Alex '33 si Pastore '90+1, in timp ce pentru Dinamo Kiev a marcat Veloso '87.

In celalalt meci al grupei A, Dinamo Zagreb (Croatia) a fost invinsa, pe teren propriu, de FC Porto (Portugalia), scor 0-2 (0-1), golurile fiind marcate de Lucho Gonzalez, in minutul 41 si Defour '90+2.

Etapa urmatoare programeaza la 3 octombrie meciurile FC Porto - Paris Saint-Germain si Dinamo Kiev - Dinamo Zagreb.

Formatia engleza Arsenal Londra a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa franceza Montpellier, in prima etapa a grupei B a Ligii Campionilor.

Pentru Arsenal au marcat Podolski '16 si Gervinho '18, iar pentru Montpellier a inscris Belhanda '9 (penalti).

In celalalt meci al grupei, Olympiakos Pireu (Grecia) a fost invinsa, scor 2-1, pe teren propriu, de Schalke 04 (Germania). Pentru greci a marcat Abdoun '58, iar pentru Schalke au inscris Howedes '41 si Huntelaar '59. La Schalke 04, atacantul Ciprian Marica nu a evoluat.

Etapa urmatoare programeaza, la 3 octombrie, partidele: Arsenal Londra - Olympiakos Pireu si Schalke 04 - Montpellier.

Formatia spaniola Malaga a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa rusa Zenit Sankt Petersburg, intr-un meci contand pentru prima etapa a grupei C a Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Isco '3, '76 si Saviola '13.

In celalalt meci al grupei, AC Milan (Italia) si Anderlecht Bruxelles (Belgia) au incheiat la egalitate, scor 0-0.

Etapa a doua programeaza, la 3 octombrie, meciurile: Anderlecht Bruxelles - Malaga si Zenit Sankt Petersburg - AC Milan.